Over ons

Het verhaal achter Park de Zeegser Duinen


Thuis in de natuur

Zeegse, dat is thuis voor mij. Al bijna een eeuw lang is mijn familie in deze prachtige omgeving actief in de recreatiebranche. Mijn opa begon als boer met het ontvangen van gasten op zijn kampeerboerderij. Er kwamen recreatiewoningen bij, een hotel dat mijn ouders oprichtten. Zo kreeg ik als jongetje de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. Vanuit die liefde ben ik Park De Zeegser Duinen gestart. Op de bijzondere plek waar onze familiecamping generaties van gasten heeft ontvangen.

Één met de natuur

Op Park De Zeegser Duinen bent u één met de natuur. Vanuit uw luxe lodge ziet u de reeën voorbijlopen, de roofvogels in de lucht zweven. En zodra u de deur uit stapt, staat u letterlijk met uw voeten in de hei. Deze wonderschone natuur is leidend. De hele uitstraling, inrichting en vormgeving van het park wordt ontwikkeld in nauwe relatie met de beschermde natuur in de omgeving. Dat maakt dit park uniek.

Duurzaamheid

De woningen en het terrein wordt zoveel mogelijk gerealiseerd met natuurlijke materialen. De bouw met FSC goedgekeurd hout draagt bij aan de duurzame realisatie en met de hoge isolatiewaarde zorgen we voor een laag energieverbruik. De woningen worden voorzien van een gasloze warmte-installatie en zonnepanelen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met oplaadpunten voor elektrische fietsen en auto's. Housekeeping werkt zoveel mogelijk met biologisch afbreekbare middelen. Medewerkers van het park wonen in de buurt. Tevens werken wij met lokale partners samen. Uitstoot wordt zo niet alleen beperkt maar
ook de lokale werkgelegenheid wordt gestimuleerd. 

Faciliteiten

In uw lodge kunt u genieten van alle rust en ruimte van de omringende natuur. Daarbij kunt u gebruikmaken van de viersterrenservice en -faciliteiten van het nabijgelegen Hotel De Zeegser Duinen. Denk aan tennisbanen, zwembad, restaurant en roomservice. Dit is overigens het hotel dat ik in 1983 van mijn ouders heb overgenomen en jarenlang met veel plezier heb gerund. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Terug naar de natuur. Naar een uniek park, waar u en uw familie zich direct thuis zullen voelen.

Zandverstuivingen, heidevelden, prachtige bossen en pittoreske dorpjes

Alle gelegenheid om volop te genieten van rust, ruimte en natuur.

Bekijk woningen

Verblijf boeken