Over ons

Het verhaal achter Park de Zeegser Duinen


Thuis in de natuur

Zeegse, dat is thuis voor mij. Al bijna een eeuw lang is mijn familie in deze prachtige omgeving actief in de recreatiebranche. Mijn opa begon als boer met het ontvangen van gasten op zijn kampeerboerderij. Er kwamen recreatiewoningen bij, een hotel dat mijn ouders oprichtten. Zo kreeg ik als jongetje de liefde voor het vak met de paplepel ingegoten. Vanuit die liefde ben ik Park De Zeegser Duinen gestart. Op de bijzondere plek waar onze familiecamping generaties van gasten heeft ontvangen.

Reeën en roofvogels

Op Park De Zeegser Duinen bent u één met de natuur. Vanuit uw luxe lodge ziet u de reeën voorbijlopen, de roofvogels in de lucht zweven. En zodra u de deur uit stapt, staat u letterlijk met uw voeten in de hei. Die wonderschone natuur is leidend. De hele uitstraling, inrichting en vormgeving van het park wordt ontwikkeld in nauwe relatie met de beschermde natuur in de omgeving. Dat maakt dit park uniek.

Duurzaamheid is de nieuwe luxe

Ons respect voor de natuur is groot, net als ons respect voor onze gasten. We willen dat u hier onbezorgd kunt ontspannen, in alle luxe en comfort. De architectuur en inrichting van de lodges is sfeervol en van hoogstaand niveau. De lodges zijn duurzaam gebouwd en van alle gemakken voorzien, zowel binnen als buiten. Van ligbad tot buitenkeuken.

Topfaciliteiten

In uw lodge kunt u genieten van alle rust en ruimte van de omringende natuur. Daarbij kunt u gebruikmaken van de viersterrenservice en -faciliteiten van het nabijgelegen Hotel De Zeegser Duinen. Denk aan tennisbanen, zwembad, restaurant en roomservice. Dit is overigens het hotel dat ik in 1983 van mijn ouders heb overgenomen en jarenlang met veel plezier heb gerund. Maar nu is het tijd voor de volgende stap. Terug naar de natuur. Naar een uniek park, waar u en uw familie zich direct thuis zullen voelen.

Zandverstuivingen, heidevelden, prachtige bossen en pittoreske dorpjes

Alle gelegenheid om volop te genieten van rust, ruimte en natuur.

Bekijk woningen

Verblijf boeken