Genieten van bewezen rendement 

Wanneer u investeert dan wilt u zekerheid. Zekerheid van rendement, maar ook van de waardevastheid van uw belegging op lange termijn. Deze zekerheid heeft bij u Park De Zeegser Duinen.

Hoogwaardige recreatiewoningen

Park De Zeegser Duinen is een luxe recreatiepark voor mensen die exclusief willen genieten van de natuur, de rust, de omgeving en van elkaar. Er worden 50 hoogwaardige recreatiewoningen gerealiseerd in diverse uitvoeringen, hetgeen het park een speelse uitstraling geeft. 

Woning kopen

Iedere vakantiewoning, op eigen grond, wordt sleutelklaar opgeleverd. Het moderne design, luxe interieur en duurzame afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijk vakantiehuis en uitvalsbasis om de omgeving van Drenthe te ontdekken.

Verhuur

Dutchen Vakantieverblijven verzorgt in opdracht van de verhurende eigenaren de verhuur, marketing en de administratie van Park De Zeegser Duinen. Een bewuste en verantwoorde keuze. Want Dutchen is toonaangevend in het verhuur van luxe vakantieverblijven in het hoge segment. Samen vormen Park De Zeegser Duinen en Dutchen vakantieverblijven de juiste combinatie.

Dutchen vakantieverblijven onderscheiden zich door de kleinschaligheid en de ligging op unieke locaties. De begrippen rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken en beweegredenen waarom gasten de parken bezoeken. Om die kwaliteit te waarborgen draagt Dutchen zorg voor de naaste omgeving en maakt zich sterk voor de natuur, de gast en de samenleving.

Dutchen heeft zeer veel vertrouwen in de verhuur van Park De Zeegser Duinen. Dutchen is zeer gecharmeerd van de toplocatie midden in het 5-sterren Nationaal Park, waarbij ook leuke steden als Groningen en Assen goed bereikbaar zijn. De vraag naar hoogwaardige luxe recreatieverblijven in het hoge segment in combinatie met de diversiteit aan buitenverblijven, zal de bezetting van het park een stabiele basis geven.

Door middel van de verhuur van uw woning kunt u de kosten van uw lodge terugverdienen. Naast de verschillende belastingvoordelen bij aankoop garandeert Park De Zeegser Duinen ook vaste huurgarantie van 6% per jaar bij volledige verhuur. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw investering.
 

Onbezorgd genieten

De lodges op het park worden beheerd door Park De Zeegser Duinen. Park de Zeegser Duinen zorgt ervoor dat alles in en rondom het park professioneel loopt. Van sleutelafgifte tot reiniging. Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zodoende blijft uw lodge in goede staat verkeren en bent u verzekerd van een zorgeloos bezit.


duurzaamheid is de nieuwe luxe

Investeer in een duurzame belegging met uitstekend rendement 

Bekijk woningen